Zwemvierdaagse bij zwembad de Zien.

Uitgeest – De traditionele Zwem4daagse zal dit jaar plaatsvinden van 22 tot 26 juni van 17.00 tot 22.00U.De zwem4daagse zal 5 dagen duren, namelijk van maandag 22 juni t/m vrijdag 26 juni van 17.00 tot 20.00 uur. Inderdaad het zijn 5 dagen, je hebt namelijk een reservedag. Mocht je op 1 dag niet kunnen, dan heb je de mogelijkheid om de “reservedag” te gebruiken. Er zullen ook diverse activiteiten zijn, zoals sportclinics en minilessen en andere leuke activiteiten.

Via de website en facebook zal er meer informatie geplaatst worden. Gedurende de hele week zullen er ook loten verkocht worden. De trekking van de loterij zal plaatsvinden op de slotdag tijdens de feestavond. De zwem4daagse wordt afgesloten met een gezellige feestavond. Deze gaat al van start tijdens de zwemuren en duurt tot 22.00 uur. Alle deelnemers ontvangen deze avond uiteraard een medaille. En…. als deelnemer krijg je ook nog een heerlijk gratis ijsje van De Florijn.

De kosten voor de zwem4daagse bedragen in de voorverkoop (tot en met zondag 21 juni) € 10,00. Abonnementhouders en Vrienden van de Zien betalen € 7,50. Het is natuurlijk mogelijk om op 22 of 23 juni in te schrijven, dan zin de inschrijf kosten € 12,50 voor iedereen.

Het inschrijfformulier vind je binnenkort op de site van Zwembad de Zien. Uiteraard kan je ook een formulier ophalen bij de kassa van De Zien. Bij het inleveren van het formulier dient ook de deelnemersbijdrage te worden voldaan.