Zomerprogramma bij tassenatelier Pook Pook Castricum

Logo: Aangeleverd

CASTRICUM – In de maanden Juli en Augustus, van 13 juli tot 31 augustus, kun je je eigen tas maken bij tassenontwerpster Marieke de Vree, Marieke verzamelt afgedankt leer en dierenhuiden: haar atelier herbergt een bonte collectie vondsten die zij opduikelt tijdens het schatzoeken in kringloopwinkels en op brocantes.
De materialen inspireren haar tot het maken van kleurrijke, sculpturale vaak ‘cartoony’ handtassen. De handtas als gebruiksvoorwerp of mode-accessoire heeft niet op de eerste plaats haar interesse, het verbeelden van een fabel met humor in draagbare vorm’ des te meer…

Iconen uit de (teken-)film- en reclamewereld maar ook de ‘materiaalleveranciers’, de dieren, spelen vaak de hoofdrol in haar tassen van leer.

Vanwege de RIVM-richtlijnen i.v.m. het corona-virus zijn alle workshops en cursussen toegankelijk voor maximaal 5 personen.
Het atelier is opnieuw ingericht zodat de gewenste afstand van >1,5 m. tot overige deelnemers én optimale hygiëne m.b.t. gebruik van naaimachines en gereedschap kunnen worden gegarandeerd.
Één-op-één-lessen of werken via urenkaart is zoals gebruikelijk mogelijk op afspraak, zie voor contact en meer informatie haar website; www.pookpook.nl.

Tip: er zijn kadobonnen te verkrijgen voor workshop/cursus/ bedrag naar keuze