Zomerconcert Uitgeester Harmonie

Nu On-Air:

Foto: Aangeleverd

Uitgeest – Donderdagavond 13 juli wordt dé zomertraditie van de Uitgeester Harmonie weer voortgezet. De twee orkesten van de Harmonie spelen verschillende nummers in de buitenlucht. Dit jaar is er gekozen om op het Reghthuysplein in het oude dorp een divers muzikaal programma te laten horen. Naast het Harmonie orkest, speelt ook het opleidingsorkest een aantal nummers.
“Als afsluiting van het seizoen is het mooi om aan iedereen te laten horen welke muziek we graag spelen” aldus voorzitter Frank Snijder; “waar kan dat beter dan in de buitenlucht midden in het dorp”. Er worden dit keer o.a. nummers van Justin Timberlake, The Petshop Boys, Eric Clapton en van de film Lilo & Stitch gespeeld, onder leiding van dirigent Thomas Eveleens. Het Opleidingsorkest zal een aantal vrolijke Koningsliederen, én DoReMi uit de film The Sound of Music spelen. Voor de Harmonie is dit de afsluiter van een mooi seizoen waarin er verschillende concerten zij gegeven door de Harmonie. “En met die afsluiting laten we graag zien wat je met muziek kunt doen; iedere keer als we optreden krijgen we zo veel positieve reacties. Daar doen we het toch voor!”
Het concert begint op donderdag 13 juli om 19.00 op het Reghthuysplein. Bij slecht weer wordt het concert een week uitgesteld.