WinterZien en Griezelen bij de Zien met Halloween!

Zwembad de ZienUitgeest – Het zwemseizoen is voorbij, de zwembaden zijn weer leeg, maar ook tijdens de “winter” maanden is er genoeg te beleven bij Zwembad De Zien! Het gezellige haakcafe elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Hier worden tips en trics besproken én leuke werkjes gemaakt voor de Winterfair in kerstsfeer. De Winterfair zal plaatsvinden op het terrein van het zwembad en wel op vrijdag 11 december van 18.00 tot 21.00 uur. Ook andere hobbyisten en “crea bea’s” zullen aanwezig zijn om spulletjes te verkopen. Interesse om een kraam te huren? Sturen een mailtje naar evenementen@zwembad-dezien.nl.

Maar dat is nog niet alles! Ook Liefting Fit gaat door bij De Zien en wel 3x in de week met bootcamps, te weten op woensdag (3 x) en op vrijdag en zaterdag. Voor meer informatie www.lieftingfit.com of de facebookpagina.

Op 31 oktober kan de jeugd (8 tot 12 jaar) – vroeg in de avond, zodra het donker is, – komen griezelen bij de Zien met Halloween! In samenwerking met Scouting Uitgeest wordt het zwembadterrein omgetoverd tot een spookachtig gebeuren. Binnenkort start de inschrijving én…vol=vol! Houdt de media, website www.zwembad-dezien.nl en/of de facebookpagina goed in de gaten.

Dus ook in de winter; tot Zien(s) bij Zwembad de Zien!