Win je eigen pop-up restaurant op de Horecava (audio)

PERSBERICHT: De Rai – Horecava
Een unieke wedstrijd voor iedereen in Nederland

LIFESTYLE – Voor iedereen die altijd al droomt van een eigen restaurant organiseert de Horecava, de grootste vakbeurs voor horecaondernemers, samen met twee partners de Nationale RestaurantPITCH.

Door mee te doen aan deze nieuwe en unieke wedstrijd maken creatievelingen met een origineel plan kans om hun droom te realiseren. De inzending met het beste idee krijgt een volledig ingericht pop-up restaurant onder professionele begeleiding van onder andere topchef Michiel van der Eerde tijdens de komende editie van de Horecava.

De vakbeurs vindt plaats van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam. Inschrijven kan tot 21 juni.

De Nationale RestaurantPITCH is een initiatief van de Horecava (jaarlijks 65.000 vakbezoekers), Lightspeed (leverancier van kassasystemen voor de horeca en retail) en Sligro (partner voor foodprofessionals). Met deze wedstrijd willen zij iedereen in Nederland met horecatalent een kans bieden zijn of haar idee uit te diepen en om te zetten naar een concreet plan, in de vorm van een heus restaurant tijdens de beurs. Om vervolgens het straatbeeld aan te kunnen vullen met zijn of haar eigen zaak.

Begeleiding van topchef
De winnaar van de Nationale RestaurantPITCH maakt een kickstart waar elke ondernemer van droomt: een volledig ingerichte zaak én naamsbekendheid in de gehele foodsector. Om van de pop-up tijdens de beurs een succes te maken krijgt de winnaar in aanloop naar het evenement professionele begeleiding van onder andere topchef Michiel van der Eerde. Michiel is Meest Markante Horecaondernemer 2016/2017, bekend van het programma MasterChef en zelf eigenaar van pop-up restaurant BAUT. Bekijk hier de video waarin Michiel kandidaten oproept om zich in te schrijven.

Zo werkt de Nationale RestaurantPITCH
De wedstrijd is geschikt voor iedereen. Kandidaten moeten via deze link een plan indienen. Het winnende plan wordt uitgekozen door een professionele jury. Op 4 september wordt de winnaar bekendgemaakt. Onder het toeziend oog van coach Michiel van der Eerde wordt het winnende concept uitgerold en komt het restaurant tot leven, vier dagen lang tijdens Horecava 2018.

Inschrijven en meer informatie
Wie zijn of haar droom wil realiseren en een eigen pop-up restaurant uit de grond wil stampen, kan zich vanaf vandaag tot 21 juni 2017 inschrijven via Nationale RestaurantPITCH. De wedstrijd is ook te volgen op Facebook en Instagram, met hashtag #NRPITCH.

Lisette in gesprek met carlijn Groen: