Wie komt het bestuur van De Zwaan Cultureel versterken?

Uitgeest – De Zwaan Cultureel zoekt Bestuurslid. Ben jij Cultureel geïnteresseerd? Zin om je bestuurlijke bijdrage te leveren aan het theater in Uitgeest? De Zwaan Cultureel heeft een vacature als bestuurslid.

Algemeen
Stichting De Zwaan Cultureel verzorgt culturele evenementen in het Dorpshuis van Uitgeest. Onze stichting staat los van het Dorpshuis. Zij organiseren culturele activiteiten, contracteren artiesten, huren zalen en werken samen met de beheerder van het Dorpshuis.

Vrijwilligers en bestuur
Er zijn dertig vrijwilligers bij de stichting actief. De programmering wordt verzorgd door werkgroepen. Licht- en geluidstechnici nemen de techniek tijdens de voorstellingen voor hun rekening en ook de op- en afbouw en indeling van de zalen wordt door hun vrijwilligers verzorgd.

Ook de bestuursleden zijn vrijwilliger. Het bestuur bestaat uit 5 personen. Een voorzitter, secretaris, penningmeester en twee algemene bestuursleden. Het bestuur is verantwoordelijk voor de algehele gang van zaken, de fondsenwerving, de financiën, de begroting en jaarverslaglegging, de in- en externe communicatie en het programmerings- en vrijwilligersbeleid.

Vacature
Komend jaar ontstaat er een vacature in hun bestuur. Voor de invulling hiervan zijn zij op zoek naar een collega, die het team met enthousiasme en inzet komt versterken.

Lees meer en reageer op de vacature via vacaturebank.vrijwilligerswerkuitgeest.nl