Wie is uw Uitgeester sportheld van 2019?

Gehuldigde Uitgeester sporters 2018 Foto: OSU

UITGEEST – Een keer per jaar worden de sporters uit Uitgeest die een (top)prestatie in 2019 hebben geleverd (ongeacht de leeftijd of beperking) gehuldigd. Dit jaar worden de sportverkiezingen vanuit OSU radio georganiseerd. Evenals vorig jaar doen ze dit in goede samenwerking met Liefting Fit, de buurtsportcoach en de Gemeente Uitgeest. De sportverkiezingen worden gehouden op zaterdag 7 maart 2020 bij Liefting Fit en worden gekoppeld aan “De fitste van Uitgeest”.
Mocht u een sporter of een sportteam kennen die een opmerkelijke prestatie heeft geleverd, dan verzoeken wij u deze gegevens (met een korte toelichting over de prestatie) te mailen naar [email protected].
Ook wordt dit jaar weer de trainer van 2019 gekozen. Kent u een trainer die in het zonnetje gezet moet worden? Geef deze persoon op via bovengenoemd mailadres.

Nieuw dit jaar
Dit jaar zijn wij op zoek naar de ‘Sportfoto van het jaar’. Deze foto mag overal genomen zijn, mits de fotograaf woonachtig is in Uitgeest. Heb jij dus een bijzondere sportfoto gemaakt? Mail deze naar [email protected].

Aanmelden
Aanmelden voor alle items kan tot en met22 januari 2020. De genomineerde worden vermeld op de website van OSU Radio en daar kan er gestemd worden tot en met 26 februari 2020. Als tip wordt meegeven, dat onder een opmerkelijke prestatie ook bijvoorbeeld wordt verstaan een jeugdig talentvolle sporter die grote vooruitgang heeft geboekt of een oudere sporter die voor de 30ste keer heeft meegedaan aan de Dam tot Damloop. De genomineerde moet wel toestemming verlenen voor zijn nominatie.