Wethouder zet Uitgeester vrijwilligers in het zonnetje

Uitgeest – Wethouder Judie

Drie van de vijf gehuldigde vrijwilligers Van links af: Dennis Krom, wethouder Judie Kloosterman, Bep Meester en Rob Bottelier (foto: gemeente Uitgeest)

Kloosterman heeft donderdagmiddag 7 december 2017 ter gelegenheid van Nationale Vrijwilligersdag een vijftal Uitgeester vrijwilligers tijdens een feestelijke bijeenkomst in de raadzaal in het zonnetje gezet.
Na een oproep afgelopen oktober in de huis-aan-huisbladen kwamen Bep Meester-Brantjes, Linda van Eerden, Rob Bottelier, Dennis Krom en Dick Adrichem bij de gemeente naar voren als vrijwilligers met bijzondere prestaties in het afgelopen jaar.
Linda van Eerden, Rob Bottelier en Dick Adrichem werden voorgedragen vanwege hun jarenlange inspanningen voor het voortbestaan van zwembad De Zien, Bep Meester-Brantjes vanwege haar onvermoeibare inzet voor het project Meet en Eat Uitgeest en Dennis Krom voor zijn niet aflatende inzet van kennis en kunde bij de renovatieprojecten van de MHCU en FC Uitgeest.
Wethouder Kloosterman en twee tipgevers achter de voordrachten (Marian Rodenburg-Tiebie en Yvonne Hoogeland) zwaaiden tijdens de bijeenkomst in de raadzaal Bep Meester, Rob Bottelier en Dennis Krom, in hun toespraakjes alle lof toe. De drie kregen vervolgens in aanwezigheid van hun partners, kinderen en vrienden naast een feestboeket een blijvende herinnering in de vorm van een vergulde opgestoken duim. Ook over Linda van Eerden en Dick Adrichem – die vanwege werkzaamheden niet aanwezig konden zijn – werd de loftrompet gestoken. Zij krijgen hun huldeblijk nog bij een latere gelegenheid.