Werkzaamheden Melis Stokelaan: 2 september – eind december

foto’s: Marianne Jonker.
(Uitgeestonline)

UITGEEST – De Melis Stokelaan krijgt een nieuw gescheiden rioolsysteem. Het huidige riool is verouderd en aan vervanging toe. Samen met buurtbewoners is gelijk gekeken naar de inrichting van de openbare ruimte. De weg wordt veiliger en er komt meer groen. Zo is de aanrijdroute van en naar de Jumbo aangepast, wordt de weg smaller en ingericht als 30 kilometerzone. Tijdens de werkzaamheden is er geen doorgaand verkeer mogelijk.

Uitvoering en fasering
Tijdens de werkzaamheden is geen doorgaand verkeer mogelijk. Aannemer De Bie Buitenwerk voert de werkzaamheden in twee fases uit. Zo blijven de woningen en de Jumbo zo goed mogelijk bereikbaar.

2 september tot 15 oktober, fase 1: gedeelte vanaf de Geesterweg tot en met de ingang van het parkeerterrein Jumbo afgesloten.
16 oktober tot 29 november, fase 2: gedeelte vanaf de ingang van het parkeerterrein Jumbo tot aan de Kooglaan afgesloten.
In december worden bomen en struiken geplant. De aannemer plaatst omleidingsborden.

kaartje van de werkzaamheden

Bereikbaarheid Jumbo
2 september tot 15 oktober: Parkeerterrein Jumbo bereikbaar via tijdelijke ingang aan de kant van de Melis Stokelaan vanaf de Kooglaan.
Bevoorrading Jumbo tijdelijk bereikbaar via de Boetenvenstraat.
16 oktober tot 29 november: Ingang parkeerterrein aan de kant van de Melis Stokelaan weer open.

Overlast
Werkzaamheden van deze omvang brengen overlast met zich mee. Wij doen er alles aan om de overlast voor iedereen zoveel mogelijk te beperken. Wij vragen u om uw medewerking en begrip.

Meer informatie over de werkzaamheden.