Werkzaamheden Meldijk-Sluisbuurt gaan door tijdens bouwvak

Foto: Gemeente Uitgeest

UITGEEST – Het mooie weer van de afgelopen weken zorgde ervoor dat velen er op uittrokken. Dit leidde tot extreem veel fiets- en wandelverkeer over de Meldijk en Sluisbuurt. De werkzaamheden werden hierdoor regelmatig onderbroken. Naast dit oponthoud waren er ook nog andere tegenvallers, waardoor de planning verder is uitgelopen. De werkzaamheden zouden op vrijdag 3 augustus gereed zijn. Volgens de nieuwe planning is dit nu vrijdag 24 augustus.

Planning
De aannemer Twisk & Bosman werkt door in de bouwvakvakantie (maandag 6 tot vrijdag 24 augustus) om de opgelopen achterstand in te lopen. Het is de bedoeling om de Meldijk en Sluisbuurt zo snel mogelijk open te stellen voor het autoverkeer. Voetgangers en (brom)fietsers hebben altijd doorgang over de Meldijk en Sluisbuurt. Let bij het passeren van de werklocatie goed op de aanwijzingen van de aannemer.

Meer informatie
Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Harry Hofman, bereikbaar op 088-9097849 of [email protected] Alle informatie en een actuele planning kunt u vinden op de website van de gemeente: www.uitgeest.nl/plannen-en-projecten/meldijk-sluisbuurt-en-langebuurt/