Werk aan de weg in Waldijk

Foto: Aangeleverd

UITGEEST – In september wordt gewerkt aan de wegen rondom de Jacoba van Beierenlaan en de Gorskamplaan om de verkeersveiligheid te verbeteren. Bij de aanpassingen zijn de wensen van de bewoners en andere belanghebbenden in de buurt zo veel mogelijk meegenomen.

Het werk gebeurt in de vier hieronder vermelde fases. Bewoners, automobilisten en fietsers moeten rekening houden met tijdelijke afsluitingen en omleidingsroutes.

Vier fases
7 t/m 13 september
De inrit naar Breekamplaan vanaf Jacoba van Beierenlaan wordt afgesloten voor verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. Er staan omleidingsborden.

14 t/m 19 september
De inrit naar Aan de Krommesloot vanaf de Gorskamplaan wordt afgesloten voor verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. Er staan omleidingsborden.

21 t/m 27 september
De inrit naar de Smallekamplaan vanaf de Gorskamplaan wordt afgesloten voor verkeer. Automobilisten kunnen hun auto alleen aan de Jacoba van Beierenlaan parkeren, en te voet verder richting Smallekamplaan.

12 op 13 oktober
De rotonde Jacoba van Beierenlaan wordt in de nacht van 12 op 13 oktober volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. Er staan omleidingsborden.

Steeds actueel
De actuele stand van zaken van de werkzaamheden is steeds te volgen op onze webpagina www.uitgeest.nl/wegwerkzaamheden/ > Waldijk
De aannemer die het werk voor ons uitvoert, stuurt iedereen die woont rond een afgesloten straat, ook een brief met de details.

Meer informatie over de achtergronden van de verkeersaanpassingen in de Waldijk staan op www.uitgeest.nl/waldijk.