Wederom heerlijke maaltijden te bestellen bij Christine’s keuken

UITGEEST – Op dinsdag , woensdag  en donderdag zijn er lekkere maaltijden te bestellen bij Christine’s keuken in Uitgeest Christine probeert zoveel mogelijk met biologische producten te koken en tevens seizoens gericht.

Deze week te bestellen: Dinsdag 6 juni 2017

Lasagne met een salade met geitenkaas, spekjes en walnoten. Het dessert is panna cotta met aardbeiencoulis.

Woensdag 7 juni

Goed gevulde kippensoep met hartige muffins en couscoussalade met avocado en feta.

 

Donderdag 8 juni 2017

Babi Ketjap van Livar varken met oosterse groenten en witte rijst, monchoutaart met banaan toe, voor meer informatie en een maaltijdwens door te geven ga dan naar de site van Christine’s keuken en mocht u een allergie hebben? Geef het even aan.

Naast dat Christine maaltijdservice aanbied organiseert zij ook maandelijks een keukentafel-dinner, vrijdag 9 juni is de laatste voor de zomerstop

Wil je jij graag komende vrijdag heerlijk mee genieten samen met een leuk gezelschap, geef je dan spoedig op, want de reserveringen gaan hard. Opgeven kan onder meer via het inschrijfformulier of bel even met Christine: 06-15092347.

Ook deze zomer kan je maandelijks genieten van een kers ferse Gezond, Fit en Lifestyle met tal van gasten, in september zal Christine’s keuken een rol krijgen in onze uitzendingen. Hebben jullie vragen en of wil je ook met ons wat delen? Laat het ons dan weten via: redactie@osuradio.nl en lisetteprager@gmail.com.