Vrijwilligers gooien we niet in het diepe!

Nu On-Air:

Uitgeest – Lijkt het je leuk om ook vrijwilliger bij De Zien te zijn? Graag vertellen we je daar wat meer over. Het ontzettend leuk als vrijwilliger bij De Zien. We zijn een actieve vrijwilligersgroep, waar iedereen welkom is. En je staat er nooit alleen voor. Er zijn altijd andere vrijwilligers die je een handje helpen. Natuurlijk krijg je ook een training zodat je een vliegende start kunt maken. Want we gooien je niet in het diepe!

Er zijn heel veel verschillende klussen op De Zien te doen. Er is altijd wel iets te doen dat bij jouw interesses past en waar je goed in bent. We verwelkomen graag mensen voor de kassa, de horeca, toezicht aan het bad of op de ligweide, evenementen, communicatie, techniek en de groenvoorziening. Er is altijd wel iets dat
Ook is er een interessante klus als een watermaker. Maak jij samen met je collega-watermakers het helderste zwemwater van Noord-Holland? Hulp voor kortere klussen is ook van harte welkom. We kunnen helpende handen gebruiken voor bijvoorbeeld het schrijven van de abonnementen of verspreiden van posters en folders.
Voor aanmelden of nadere informatie mail [email protected]. Dan nemen we contact met je op voor een afspraak.