Vrijwilligers Bedankt Uitgeest geslaagd

Vrijwilligers bij Djembe cursus. Foto: Aangeleverd

UITGEEST – Het programma ‘Vrijwilligers Bedankt Uitgeest 2018’ met tien activiteiten, dat begin november werd aangeboden, is enthousiast ontvangen. 155 vrijwilligers namen deel aan: de historische wandeling, sieraden maken, kookworkshops, High Tea, fietstocht, percussie, bowlen en de bloemtaartworkshop. De activiteiten van Vrijwilligers Bedankt waren een bedankje  van de gemeente Uitgeest en het Vrijwilligers Informatie Punt Uitgeest voor de grote inzet van vrijwilligers. De wethouders gaven acte de présence bij verscheidene activiteiten om de vrijwilligers persoonlijk te bedanken. Het was daarnaast een genoegen met zoveel bevlogen Uitgeesterorganisaties en docenten samen te werken voor de uitvoering van het programma!

Voor meer informatie of een vraag over vrijwilligersvacatures, ondersteuning van vrijwilligersorganisaties en trainingen kan contact opgenomen worden met het Vrijwilligers Informatie Punt Uitgeest,
Middelweg 28 in Uitgeest, telefoonnummer 06 24178778. Het Vrijwilligers Informatie Punt is geopend op maandag en woensdag van 9.30 tot 12.00 uur.