Vragen over geld stelt u op het inloopspreekuur geldzaken

Gemeentehuis Uitgeest. Foto: OSU

UITGEEST – Bent u inwoner van de gemeente Uitgeest en heeft u wel eens vragen over geld? En weet u niet altijd waar u de juiste antwoorden kunt vinden? Op het inloopspreekuur geldzaken in het gemeentehuis van Uitgeest krijgt u de mogelijkheid uw vragen over geldzaken te stellen. En samen met een deskundige te zoeken naar de juiste antwoorden.

Hebt u meer tijd nodig?
Wanneer u meer tijd nodig heeft om uw vragen beantwoord te krijgen, dan kunt u een vervolgafspraak maken met de deskundige. U hebt de volgende keer een gesprek met dezelfde deskundige; dat is wel zo prettig. Vroegtijdig vragen stellen over geldzaken kan voorkomen, dat er geldproblemen ontstaan. Of dat geldproblemen erger worden.

Kom gerust langs op het spreekuur
Het spreekuur is iedere vrijdag van 9 tot 10.30 uur en u hoeft geen afspraak te maken. Op dezelfde tijd is het inloopspreekuur van het Sociaal Team van de gemeente. Hier kunt u terecht met vragen over gezondheid, (mantel)zorg, zelfstandig blijven wonen, werk, dagbesteding, opvoeden en gezinsrelaties. De gemeente maakt het u graag zo makkelijk mogelijk. U bent van harte welkom.