Voor-inschrijving Huttenweek 2018 start op 29 mei.

Huttenweek 2016. Foto: OSU

UITGEEST – Nog even en dan start op 29 mei aanstaande de voor-inschrijving van de Huttenweek 2018. Aan deze inschrijving zijn wel een aantal “spel” regels verbonden.

De inschrijving gaat in 2 stappen:
1. voorinschrijving van de groepen met gegevens contactpersoon en gewenste samenstelling;
2. definitieve inschrijving van de ingelote kinderen (per individu).
Voor-inschrijven kan vanaf 29 mei 9.00 uur tot 30 mei 22.00 uur.

Bij de voor-inschrijving geef je aan wat de gewenste samenstelling is van het groepje waarmee je wilt deelnemen aan de huttenweek. Een groepje kan bestaan uit minimaal 1 en maximaal 10 kinderen. Op het formulier geef je als eerste aan wie de contactpersoon is van het groepje (let op: dit moet een volwassenen zijn) en zijn/haar contactgegevens). Vervolgens vul je de namen en telefoonnummers van de deelnemende kinderen in.
Deelname kost € 20,- per kind.

Huttenweek Uitgeest is bedoeld voor kinderen die woonachtig zijn in Uitgeest en op het moment van inschrijving in groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs zitten.

Omdat we elk jaar zien dat er kinderen zich in meerdere groepen inschrijven gaan we de inschrijvingen extra controleren. Mocht je in meerdere groepjes terecht zijn gekomen dan word je uitgesloten van deelname.
Meteen na het verzenden van het online formulier ontvangt de contactpersoon een bevestigingsmail (Let op: deze kan binnenkomen in de spamfolder), met daarin het groepsnummer! Uiterlijk 1 juni om 20:00 uur wordt de uitslag van de loting bekend gemaakt d.m.v. een publicatie op deze website. Tevens wordt meteen de mogelijkheid geboden om de ingelote deelnemers individueel in te schrijven.

Veiligheidszooltjes
De organisatie van de Huttenweek Uitgeest vindt het belangrijk dat iedereen goed beschermt is tegen spijkers in voeten! Naast de plicht om goed schoeisel te dragen bieden zij tegen gereduceerd tarief veiligheidszooltjes aan van veiligevoeten.nl. Per paar kost dit slechts € 6,- Bij de definitieve inschrijving kunnen de zooltjes betaald en meegenomen worden.