Volleybal Vereniging Voluit zoekt spelers voor Herenteams

Uitgeest – Volleybal Vereniging Voluit start haar zoektocht “Voluit zoekt man”. De gezelligste vereniging van Uitgeest zoekt mannen die de heren competitie teams komen versterken. Zowel in heren 1 als in heren 2 is nog plek voor gezellige en sportieve mannen.

Ben jij sportief, gezellig en wil je graag je volleybaltalent verder ontwikkelen in een leuk team? Dan zijn ze op zoek naar jou! Schrijf je nu snel in voor het nieuwe seizoen dat start in september. Meld je aan voor 1 augustus en ontvang een rondje voor jouw nieuwe team van de vereniging na de eerste wedstrijd!
Voluit is een kleine en gezellige vereniging waardoor iedereen elkaar kent als in een echte dorpse sfeer. Voluit wil aankomend seizoen met drie dames en twee heren competitieteams starten. Ze trainen en spelen doordeweeks in de avond zodat je in het weekend geen verplichtingen hebt. In de gezellige kantine van de Zien staat altijd iemand klaar om de spelers te voorzien van een drankje en hapje na de geleverde inspanning. Ook organiseren en nemen ze deel aan leuke activiteiten voor hun leden zoals een nieuwjaarsborrel, de rabofietsdag en het mixtoernooi.
Naast mannen zijn natuurlijk ook vrouwen, jeugd en recreanten van harte welkom!

Voor meer informatie kijk op www.vvvoluit.nl