Verzoek Heemskerk bij onderzoek bereikbaarheid centrum

Gemeentehuis Uitgeest. Foto: OSU-Radio

UITGEEST – De gemeente Heemskerk onderzoekt de bereikbaarheid van haar centrum. Daarom is zij ook benieuwd naar de ervaringen van inwoners van omliggende gemeenten. Via een vragenlijst op de website www.heemskerk.nl/onderzoek zijn uw verbeteringen en suggesties van harte welkom.

U als inwoner van Uitgeest doet uiteraard uw boodschappen graag in uw eigen dorp. Maar wellicht gaat u soms ook naar Heemskerk voor uw inkopen. De gemeente Heemskerk is benieuwd naar uw ervaring en wil weten waar verbetering mogelijk is. Hoe vaak komt u in het centrum, hoe makkelijk vindt u de weg en hoe toegankelijk is het centrum. Deze en andere vragen komen aan bod in het onderzoek naar de bereikbaarheid. Het maakt niet uit of u lopend, met de fiets of de auto naar het centrum komt. Het onderzoek is voor alle inwoners, bezoekers en ondernemers interessant.

Deel uw ervaringen met de gemeente via www.heemskerk.nl/onderzoek. Het invullen van de online vragenlijst kan tot 31 december 2018 en kost ongeveer 10 minuten.