Verkeersmaatregelen tijdens Koningsdag

Programma Koningsdag 2019

UITGEEST – Ook dit jaar zijn er weer diverse activiteiten in ons bruisende Uitgeest. Er is een breed programma met voor ieder wat wils. Om de aangewezen locaties voor rommel/vrijmarkten veilig en gezellig te houden, heeft de gemeente enkele verkeersmaatregelen met de organisatoren afgesproken.

De Middelweg wordt tussen het Gladiolenpad en de Dr. Brugmanstraat en bij de Prinses Beatrixlaan vrijgehouden van verkeer door het plaatsen van hekken. U wordt verzocht de hekken te laten staan en vrij te houden zodat in geval van nood de hulpdiensten deze snel kunnen verplaatsen om vrije doorgang te hebben. U mag uw goederen alleen uitladen bij de geplaatste hekken. Daarna dient u uw auto op een officiële parkeerplek te plaatsen. De gemeentelijke handhavers gaan toezien op het juist parkeren.

En om ons mooie en gezellige dorp schoon te houden, doen wij een beroep op uw bereidwilligheid om de ingenomen plaats schoon en opgeruimd achter te laten. U dient al uw spullen mee te nemen naar huis of in de daarvoor bestemde kliko’s te deponeren.