Verhalen gezocht voor het boek Raincoat Adventures

ONDERNEMEN – Onderneemster Roxana van der Meulen schrijft, naast haar voice-over en acteerwerk tevens ook voor organisaties en goede doelen.

Op dit moment schrijft Roxana voor het boek van Raincoat Adventures, waar zij gezamenlijk met oprichter Dennis afgelopen voorjaar in ‘Lisette Pakt UIT’ over kwam vertellen. Naast research, schetsen en wetenschappelijk onderzoek is Roxana opzoek naar ervaringsverhalen. Raincoat Adventures gaat over autisme in de breedste zin van het woord.

Een van de verhalen kunnen bijvoorbeeld zijn van mensen met ADHD, ADD, Asperger of PDDNOS. Ben of ken jij iemand die graag zijn of haar ervaringen met Roxana van der Meulen wil delen? Bijvoorbeeld reizen (met het ov), relaties, rouwverwerking, de werkvloer of overprikkeling en omgaan met emoties (in iedere vorm). Je kunt haar of Lisette mailen Roxana: info@roxentertainment.nl en lisetteprager@gmail.com.

Je kunt anoniem blijven maar Roxana zou het leuker vinden als je dat niet deed. Onder een kopje koffie of thee zullen jullie ervaringsverhalen plaats gaan vinden.