Vanaf 25 maart graafwerkzaamheden in Uitgeest

Kaart: Gemeente Uitgeest

UITGEEST – Vanaf 25 maart voert NKM Network Services graafwerkzaamheden uit in Uitgeest. In opdracht van Eurofiber worden glasvezelverbindingen aangelegd. Dit is alleen voor de zakelijke markt (bedrijven). Er worden geen huisaansluitingen bij particulieren aangelegd. Alle werkzaamheden zullen plaatsvinden in openbare gronden. De bewoners van de betreffende straten worden per brief geïnformeerd.

Voor het aanleggen van de kabels graaft de aannemer geulen in de stoep of in de rijweg. Dat kan voor enige overlast zorgen. Zo is het mogelijk dat u uw auto tijdelijk (1 á 2 dagen) op een andere plaats moet parkeren. In dat geval staat dit duidelijk op de straat aangegeven.

Wellicht dat er op een andere datum nog kleine werkzaamheden moeten gebeuren die tot enige overlast kunnen leiden. Op het kaartje bij dit nieuwsbericht zie je waar er gegraven gaat worden, namelijk: Koogdijk – Sternstraat – Benesserlaan – Plevierstraat – Wiekenlaan – Populierenlaan – Parallelweg.

Informatie
NKM doet zijn uiterste best om eventuele overlast zo veel mogelijk te beperken. Mocht u vragen of klachten hebben, neem dan contact op met mevrouw Erna Steeman 06 – 18 50 05 81 of per mail: [email protected]