VakantieFUN in herfstvakantie voor kinderen met GGZ-zorgindicatie

VakantieFun Foto: Aangeleverd

BUCH – De gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Heiloo, Uitgeest, Langedijk en Heerhugowaard organiseren samen met Stichting Sport-Z het vakantieprogramma VakantieFUN. Het programma vindt deze herfstvakantie plaats op woensdag 24 oktober in sportcomplex De Meent Bauerfind in Alkmaar. De dag is bedoeld voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar met een zorgindicatie in het GGZ-spectrum, zoals autisme, ADHD of psychische stoornissen.

VakantieFUN
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Door de leeftijdsgroep  te specificeren is het programma zo, dat het voor de héle groep een belevenisvolle dag vol nieuwe en positieve ervaringen wordt. Er wordt gewerkt met kleine groepen en een centrale projectleider. De begeleiders van Sport-Z beschikken over de juiste kennis en kunde om de groep te begeleiden.

Programma
De deelnemers worden om 09:30 uur verwacht en starten vanaf 10.00 uur met een uitdagend en actief ochtendprogramma. Na de gezamenlijke lunch hebben de kinderen de mogelijkheid om een eigen activiteit te doen en in de middag wordt er een spektakel in de sporthal van De Meent georganiseerd. Vanaf 15.30 uur kunnen de kinderen worden opgehaald en kunnen ouders een half uurtje meedoen aan een activiteit. Om 16.00 uur is het programma afgelopen.

Voor deze dag is er een chill-zone / creatieve ruimte ingericht voor kinderen die dit nodig hebben.

Aanmelden
Deelname aan VakantieFUN is gratis. Aanmelden kan tot en met 10 oktober. Voor dit programma is er plek voor 30 deelnemers. Ouders van kinderen die binnen de specifieke doelgroep vallen en die in één van de genoemde gemeenten wonen, kunnen hun kind voor VakantieFUN aanmelden via: www.sport-z.org/vakantiefun. Meer informatie kunt u opvragen bij Hester Zwart, via [email protected] of 06-52493264.