Vakantie activiteiten voor grootouders met kleinkinderen.

Uitgeest – Het is voorjaarsvakantie en de “klein” kinderen zijn vrij, maar hoeven zich niet te vervelen, want zij kunnen met hun opa en/of oma leuke activiteiten doen bij de Stichting Uitgeester Senioren.

FILMMIDDAG ook voor grootouders met kleinkinderen
op woensdag 22 februari
Deze keer een modern sprookje voor alle leeftijden. Wilt u weten welke film? Er hangen posters in Dorpshuis de Zwaan, u kunt langskomen op het kantoor van de S.U.S., waar u een filmboekje in kunt kijken of u kunt bellen. In verband met de restrictie van de licentie mogen de filmtitels hier niet genoemd worden.

Woensdag 22 februari van 14.00 – 16.00 uur.
Zaal open om 13.45 uur.
Kosten senioren/grootouders € 3,– inclusief koffie/thee en cake, kleinkinderen € 1,– inclusief limonade en wat lekkers in de pauze.

U kunt vooraf of aan de zaal (indien voorradig) een kaartje kopen.

OUDHOLLANDSE SPELLETJES voor grootouders met kleinkinderen
op donderdag 23 februari
Samen Oud Hollandse spelletjes doen. Spelletjes van vroeger. Hoe was dat ook alweer? Weet u het nog? Spellen zoals vlotbruggen, dubbel sjoelen, metalen ringen gooien, knikker schieten, sjoelbak en pingpong spel met hindernissen en kegelspel. Leuk om samen met uw kleinkind te spelen.

Donderdag 23 februari van 10.00 – 11.30 uur.
Kosten grootouders € 2,– inclusief koffie/thee, kleinkinderen € 1,– inclusief limonade. Vooraf opgeven.

OPGEVEN: Op het kantoor van de Stichting Uitgeester Senioren, op de eerste etage van Dorpshuis de Zwaan, Middelweg 5, 1911 EA Uitgeest.