Uitgeester Thomas Nondh Jansen schrijft prentenboek.

Uitgeest – Thomas Nondh Jansen werkt ruim drie jaar aan zijn fotografisch prentenboek ‘De olifant die niet wist of hij verdwaald was.’ Op 19 juni is het zover en komt het boek uit via Uitgeverij Leopold.

Als kind werd Thomas geadopteerd uit Thailand en groeide op in Uitgeest. Hij voelt zich verbonden met Nederland maar vraagt zich ook af waar hij vandaan komt. Op een dag zag hij een plastic olifant in een tuin staan. Hij was verbaasd, meteen gefascineerd en wilde een foto van hem maken. Dat werd het begin van een reis van een kleine babyolifant door heel Nederland, door alle seizoenen, op zoek naar zijn roots.

Verschillende foto’s uit het boek gemaakt zijn gemaakt in Uitgeest en omgeving. Door deze verbondenheid organiseert Thomas een speciale ‘Uitgeester’ boeklancering. Tijdens de kunstroute 2016 bent u op zondag 26 juni welkom bij Joop Koopman Keramiek aan de Kuil 2. De boeklancering start om 13.30 en het boek is dan ook te koop. Voor de eerste 20 bezoekers ligt er een spannende olifantenverrassing klaar!

Bron: De Castricummer.nl