Uitgeester Senioren organiseert excursie naar Heineken Experience.

Uitgeest – Heineken Experience is gehuisvest in de originele Heineken brouwerij in Amsterdam en één van de meest indrukwekkende industriële rijksmonumenten in Nederland. De experience is een eerbetoon aan de geschiedenis van Heineken en aan de kunst van het bierbrouwen.
Tijdens deze excursie worden de minibrouwerij, het proeflokaal en de stallen (waar de beroemde trekpaarden van Heineken te zien zijn) bezocht. Ook kunt u zelf ervaren hoe het is om te worden gebrouwen in de Brew U-simulator. Medewerkers vertellen over het bier en het brouwproces. Na afloop heeft u de mogelijkheid souvenirs te kopen in de shop.

Wist u dat:
* Gerard Adriaan Heineken in 1863 een bierbrouwerij genaamd De Hooiberg kocht en Heineken oprichtte.
* Er elke dag meer dan 1 miljoen flesjes Heineken gedronken worden in meer dan 170 landen.
* Heineken bier uitsluitend natuurlijke suikers bevat.
* Het Heineken flesje het meest iconische bierflesje ter wereld is.
* U met de Heineken Experience app, via Android en iPhone, gedurende de rondleiding informatie kunt verkrijgen. Dit is namelijk een audio- en videogids.

Nog meer weten?
Gaat u dan mee op met deze interessante excursie waarbij u veel te weten komt over het Heineken bier, de geschiedenis en het brouwproces. Wij reizen vanaf station Uitgeest met de trein en de tram naar de Heineken Experience.

Dinsdag 26 april. Verzamelen om 09.30 uur op station Uitgeest. Kosten € 16,–, dit is inclusief entree en twee drankjes en exclusief reiskosten. Duur bezoek ongeveer 1,5 uur. U dient zelf te zorgen voor een vervoersbewijs met de trein Uitgeest-Amsterdam-Centraal en voor een vervoersbewijs in de tram. Vooraf opgeven is noodzakelijk.