Uitgeester rockband Paperplane presenteert nieuwe single.

Nu On-Air:

PaperPlane Shirt cdUitgeest – Uitgeester rockband Paperplane met leadzanger Arne Meintjes met zijn bekende uitspraken zoals : ‘Hé gasten!’, ‘Zo, die deed zelfs een beetje zeer’, het subtiele ‘Rot op, ik ben geen jukebox’, maar ook ‘Het is allemaal live hè mensen, niets is nep hier’ tikt zanger Arne een unieke combinatie van vorm, klank, ritme, humor en emotie aan die als pure kunst in dichtelijke vrijheid mag worden beschouwd. 

Nu alweer een jaar geleden kwam hun single ‘We vieren het leven’ uit en werd groots gepresenteerd in de A9-Studio’s samen met Bonnie St.Claire. Deze week is er dan weer een nieuw single uitgebracht en is de videoclip bij de nieuwe single ‘16 jaar’ geschoten.

Deze nieuwe single is muzikaal heel anders dan je van Paperplane zou verwachten. Een mooi rustig nummer geschreven door Erwin van de Hoevelaak. 16-jaar is een kleine terug blik naar het verleden zoals de eerste afspraak met je meisje, de eerste kus en het goede van toen maar met de boodschap dat je niet in het verleden moet blijven hangen…..

Paperplane bestaat uit:
Arne Meintjes – Leadzang
Patrick de Jong – Drums
Kick Tuijn – Gitaar
Jeroen Wind – Gitaar
Guido Havelaar – Bas
Erwin van de Hoevelaak – Keyboards

De single ‘16 jaar’ is vanaf 4 mei overal te zien, te horen en te downloaden.
Toch liever een tastbare schijf?
Die is exclusief te koop voor slechts € 2,- tijdens de regionale primeur van de single @Koningsnacht, Feesttent De Kas – Heemskerk. Of kijk op de website paperplane.nl

Foto: Facebook Paperplane
Foto: Facebook Paperplane. Het was even flink poederen maar de nieuwe clip staat er op!