Uitgeester Harmonie speelt ‘Thunderbirds’ en andere stukken

Foto: Uitgeester Harmonie in het Zienhouse.
Foto: Uitgeester Harmonie in dorpshuis de Zwaan.

Uitgeest – Op 16 april organiseert de Uitgeester Harmonie het concert ‘Thunderbirds en andere stukken’. Er worden door het Harmonie orkest een groot aantal nummers uitgevoerd: Filmmuziek van Ennio Morricone en Thunderbirds, onvergetelijke Beatles nummers, Rock ’n Roll van The Blues Brothers en pareltjes van Queen. Volgens dirigente Dorenda Disseldorp: ‘We spelen populaire klassiekers met een orkest van nu’. De jeugd van de Uitgeester Harmonie heeft deze avond een grote rol: het opstaporkest gaat muzikaal winkelen met het stuk ‘Shopping Center’. En de slagwerkers van ‘Slagwerkgroep Blast’ hebben een bijzondere verrassing in petto. Het concert begint om 20.00 uur in de Zwaan, kaartjes zijn te bestellen via de website www.uitgeesterharmonie.tk
De Uitgeester Harmonie bestaat uit vier muziekgroepen. Het grote Harmonieorkest bestaand uit ongeveer 35 leden, het Opstaporkest waarin beginnende muzikanten de eerste stappen oefenen in samenspelen. De Slagwerkgroep Blast; slagwerkers die incidenteel optredens verzorgen en de dixieland-band ‘The Upmates’. Door het jaar heen worden verschillende optredens gegeven zoals de aubade tijdens Koningsdag, het juni-zomerconcert in de buitenlucht, de Sinterklaasoptocht, muziek tijdens de Avondvierdaagse en nog veel meer. Voor oud-leden hebben we een speciale actie: kom oude herinneringen ophalen en speel drie maanden mee zonder contributie te betalen.

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken, of direct mee te doen? We spelen iedere donderdagavond in het ZienHouse van 19.30 tot 21.30 uur, of neem contact op via de website.