Uitgeester Harmonie speelt eigen favorieten

Uitgeester Harmonie. Foto aangeleverd

Uitgeest – Op 13 mei organiseert de Uitgeester Harmonie het concert ‘Onze Favorieten’. Onder leiding van Thomas Eveleens worden 8 muziekstukken gespeeld die gekozen zijn door leden van de harmonie zelf. Veel van de stukken die er worden opgevoerd komen van films af: ‘Lord of the Rings’, ‘Pirates of the Cariben’ en ‘Lilo and Stich’. Er wordt in een unieke samenwerking met de dixielandband De Upmates het nummer ‘At het Jazzband Ball’ uitgevoerd. Ook zal de Slagwerkgroep Blast én het opleidingsorkest zijn kunnen laten horen. Het concert begint om 20.00 uur in de Zwaan, kaartjes zijn te bestellen via de website www.uitgeesterharmonie.tk

De Uitgeester Harmonie bestaat uit vier muziekgroepen. Het grote Harmonieorkest bestaand uit ongeveer 35 leden, het Opstaporkest waarin beginnende muzikanten de eerste stappen oefenen in samenspelen. De Slagwerkgroep Blast; slagwerkers die incidenteel optredens verzorgen en de dixieland-band ‘The Upmates’. Door het jaar heen worden verschillende optredens gegeven zoals de aubade tijdens Koningsdag, het juni-zomerconcert in de buitenlucht, de Sinterklaasoptocht, muziek tijdens de Avondvierdaagse en nog veel meer. Voor oud-leden hebben we een speciale actie: kom oude herinneringen ophalen en speel drie maanden mee zonder contributie te betalen.
Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken, of direct mee te doen? We spelen iedere donderdagavond in het ZienHouse van 19.30 tot 21.30 uur, of neem contact op via de website.