Uitgeester fotoclub exposeert in gemeentehuis

Marjon Legene maakte dit bijzondere ‘portret’ van een wolf.

Uitgeest – Wethouder kunst en cultuur Anke de Vink-Hartog verricht woensdagavond 28 juni om 20.00 uur in de hal van het gemeentehuis de opening van een expositie van de Amateur Fotografen Vereniging Uitgeest. Die is daar tijdens de openingsuren van het gemeentehuis te zien tot vrijdag 25 augustus.
De leden van de Uitgeester fotoclub hebben zich verenigd om samen hun fotografiekunst op een hoger peil te brengen. Dat doen ze door foto’s te bespreken, er samen op uit te gaan, gastsprekers uit te nodigen, ‘workshops’ te houden of naar cursussen te gaan. De fotoclub doet mee aan de competities van afdeling Kennemerland en van de Fotobond (Nederlands Centrum voor Vrijetijdsfotografie). De vereniging bestaat op het moment uit twintig fotografen; van elk is de komende maanden werk te zien op de expositie in het gemeentehuis.
De expositie is ingericht volgens een aantal thema’s die het afgelopen seizoen een rol speelden bij de fotoclub: Portret, Abstract, Straatfotografie, Avondfotografie, Bouten en moeren. Voor meer informatie: zie de website www.fotoclubuitgeest.nl.