Uitgeest heeft meer.

Logo: Uitgeest heeft meer

UITGEEST – Maandagavond, 4 maart, hield de gemeente Uitgeest bij restaurant ‘t Havenrijk een bijeenkomst voor ondernemers, winkeliers, organisaties, verenigingen en iedereen die betrokken is bij de thema’s Recreatie, Toerisme en Detailhandel. Namens de gemeente waren burgemeester Wendy Verkleij en wethouder Cecilia van Weel aanwezig.

Na het welkomswoord door de burgemeester en de toelichting door de wethouder werden de resultaten bekendgemaakt van het koopstromenonderzoek van de Provincie Noord-Holland en een meting van de loopstromen in het centrum van Uitgeest. Deze meting is uitgevoerd door bureau RMC in opdracht van de gemeente Uitgeest.

Krachten bundelen
Na deze presentatie werd er in diverse groepen de discussie gevoerd om te kijken hoe de ondernemers elkaar maar vooral ook het toerisme in Uitgeest naar een hoger level kunnen brengen en de krachten kunnen bundelen.

Uitgeest heeft meer
Gemeente Uitgeest had aan het Uitgeester reclamebureau Basis Idee de opdracht verstrekt om een logo te ontwerpen wat Uitgeest moest vertegenwoordigen en een krachtige slogan moest hebben. Dit is geworden: “Uitgeest heeft meer” met in het logo verwerkt de molens, historische gebouwen, de jachthaven en het Uitgeester groen.

De aanwezigen kijken terug op een zeer geslaagde avond en wordt vervolgt.