Uitgeest bedankt haar vrijwilligers.

Uitgeest – Bent u dit jaar als vrijwilliger actief in Uitgeest? Dan willen wij u daarvoor bedanken. In de periode van 15 tot en met 22 november kunt u onder het motto ‘Vrijwilligers Bedankt’ gratis meedoen aan inspirerende activiteiten in Uitgeest.

Zo kunt u een voorstelling in de monumentale boerderij Het Kooghuis bezoeken, aan een percussieworkshop in Dorpshuis de Zwaan deelnemen of aan een herfstdecoratieworkshop meedoen in ’t Stokpaardje. Ook kunt u kiezen voor een historische wandeling door Uitgeest met koffie na in ’t Schippersrijk of voor een natuurwandeling vanaf het Fort bij Krommeniedijk met een gezellige nazit in het fort.

De actie is een ‘dankjewel’ vanuit de gemeente Uitgeest voor al het werk dat vrijwilligers verzetten en waarvan inwoners in Uitgeest profiteren. ‘Vrijwilligers Bedankt’ wordt ondersteund door de regionale campagne ‘Dat is heel normaal’, die laat zien hoe vanzelfsprekend oplossingen kunnen zijn door elkaar een handje te helpen.

De organisatie van ‘Vrijwilligers Bedankt’ is in handen van Welzijn Castricum. Op de website van www.welzijncastricum.nl (button: Aanmelden voor Vrijwilligers Bedankt Uitgeest) vindt u het exacte programma. U kunt zich daar ook inschrijven. Wilt u uw aanmelding liever mailen, stuurt u dan een bericht naar info@welzijncastricum.nl onder vermelding van ‘Vrijwilligers Bedankt Uitgeest’. Schriftelijk aanmelden kan ook; u kunt de aanmeldformulieren opvragen (en ingevuld inleveren) bij Welzijn Castricum, telefoonnummer 0251 65 65 62. Het adres van Welzijn Castricum is: Ontmoetingscentrum Geesterhage, Geesterduinweg 5, Castricum. Inschrijven kan tot uiterlijk 2 november!