UB40 komt naar Uitgeest.

UB40 Foto: A9-Studio's
UB40 Foto: A9-Studio’s

Uitgeest – Zaterdag 2 april 2015 staat deze legendarische band in de A9-Studio’s. UB40 is de band die de van oorsprong Jamaicaanse muziek met een flinke dosis pop, wat aanstekelijke liedjes als ‘Red, Red Wine’ en ‘Maybe Tomorrow’ oplevert.

UB40 is één van de weinige bands op aarde die een show kan vullen met alleen maar hits. Maar dat betekent niet dat de mannen achterover leunen. Sterker nog, ze zijn alweer in de studio gespot waar ze aan een nieuw album werken.

De groep mengt de van oorsprong Jamaicaanse muziek al sinds jaar en dag met een flinke dosis pop, wat aanstekelijke liedjes als ‘Red, Red Wine’, ‘Maybe Tomorrow’ en ‘(I Can’t Help) Falling In Love With You’ oplevert. De sound van UB40 blijft anno 2015 ook na het vertrek van enkele oudgedienden vertrouwd UB40. En de hits, tja, die komen vanavond gewoon weer heerlijk swingend voorbij.

Anno 2015 bestaat UB40 uit:
Duncan Campbell – toetsen, zang
Robin Campbell – leadgitaar, zang
Earl Falconer – basgitaar, zang
James Brown – drums
Norman Hassan – percussie, trombone, zang

HAPJE ETEN??
VOORAF LEKKER GENIETEN VAN EEN CONCERT BUFFET? Om 17:00 uur word je ontvangen met Prosecco en geniet je van een heerlijk 2-gangen buffet (hoofdgerecht en nagerecht)! Deze kaarten kun je alleen vooraf bestellen in combinatie met een ticket voor € 62,50 p.p. via de ticketlink.

Betreft: Staanplaatsen
toegang: vanaf 18 jaar!