Toneelvereniging speelt “Bedgeheimen”.

UITGEEST – Is het met het huwelijk in Nederland zo slecht gesteld, of hebben Nederlandse toneelschrijvers er een neus voor om het cliché beeld van het sleur-huwelijk uit te vergroten om het op een vermakelijke manier aan het publiek te tonen?

Humor speelt bij alle drie de stukken een grote rol. Een en ander zorgde ervoor, dat de spelers – meer nog dan anders – met groot plezier repeteerden, waarbij zo nu en dan een adempauze moest worden ingesteld om bij te komen van het lachen. En als de boel even dreigde in te kakken was onze energieke regisseur Ingrid Kluft er als de bliksem bij om het enthousiasme weer op te krikken. Het heeft er toe geleid, dat zij deze voorjaarsvoorstelling met vertrouwen tegemoet zien en bent u van harte uitgenodigd om samen met de spelers van ‘Bedgeheimen’ te genieten.

Kaarten à € 10 verkrijgbaar bij boek- en kantoorboekhandel Schuyt, Middelweg 139, Uitgeest. Ook kunt u deze kaarten bestellen op de reserveerlijn: 06 535 13 750 t.n.v. Tecla Jansen – Koper. Deze lijn staat u alle werkdagen ter beschikking. Wilt u er echt een avondje uit van maken door eerst te gaan dineren bij Café-Restaurant KLAAS aan de Middelweg 13 te Uitgeest, dan kunt u onze reserveerlijn bellen om te reserveren of voor nadere informatie. Er wordt bij KLAAS dan uiteraard rekening gehouden met het aanvangstijdstip van de voorstelling.