Toneelgroep “Jong Talent” gaat weer van start.

Uitgeest – Op donderdag 29 oktober gaat het nieuwe seizoen van Toneelgroep “Jong Talent” weer van start bij speeltuinvereniging “Kindervreugd” in Uitgeest. Onder leiding van Gerda Pie leren de kinderen in vijf maanden tijd de basisprincipes van het toneelspelen. Tijdens de eerste les, die om half zeven begint, worden de kinderen verdeeld over twee groepen.

De eerste groep heeft elke woensdagavond les, van half zeven tot half acht. De tweede groep volgt op donderdag van zeven tot acht uur. Naast het leren van de stukken zal er, met behulp van allerlei opdrachten, ook regelmatig worden geïmproviseerd. Natuurlijk wordt er vaak gelachen met elkaar en zeker niet om elkaar. Op het podium speel je namelijk iemand die je eigenlijk helemaal niet bent. Zo acteer je bijvoorbeeld een dokter, politieman of clown. Zelfs als je nog niet zo goed kan lezen, ben je van harte welkom, want toneelspelen doe je uiteraard zonder boekje. Opgeven kan bij Gerda Pie via 06-46191683.

Uiteindelijk zal er op zaterdag 19 maart 2016 een spetterende voorstelling worden gegeven voor familie, vrienden en andere belangstellenden. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de speeltuin, www.speeltuinuitgeest.nl.