Theatervoorstelling Ciske de Rat in Alkmaar bijgeboekt

PERSBERICHT: Theater De Vest

Beleef een Mokumse avond met Amsterdamse maaltijd in Grand Café Klunder!

 ALKMAARWie kent ‘m niet, het straatschoffie Ciske met zijn brutale streken en zijn hart van goud? Goed nieuws voor alle Ciske-fans, want de musical ‘Ciske de Rat’ met Danny de Munk in de hoofdrol is twee keer bijgeboekt in TAQA Theater De Vest.

De voorstelling stond al van 29 juni t/m 2 juli in Alkmaar, maar daar zijn nu dinsdag 27 en woensdag 28 juni aan toegevoegd. Voor de avondvoorstellingen is er een mogelijkheid om voorafgaand aan de voorstelling te reserveren voor een Amsterdamse maaltijd in Grand Café Klunder. Kom met de hele familie en reserveer nu de beste plaatsen!

Ik voel me zo verdomd alleen

In 1984 stal Danny de Munk als Ciske de Rat de harten van het Nederlandse publiek en in 2007 ging de gelijknamige musical in première, die een triomftocht van 2,5 jaar langs de Nederlandse theaters beleefde.

In deze volledig nieuwe productie kruipt Danny de Munk nog eenmaal in de huid van Ciske, waarmee hij afscheid neemt van de rol van zijn leven. Hij laat zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. We zien hoe het jochie met zijn brutale streken en hart van goud in Amsterdam opgroeit en na veel vallen en opstaan een volwassen kerel wordt. Het verhaal is gebaseerd op de hele trilogie van Piet Bakker, met uiteraard de klassieker ‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’.

Amsterdamse maaltijd in Grand Café Klunder

Maak uw avond compleet en reserveer voorafgaand aan de voorstelling  een Amsterdamse maaltijd in Grand Café Klunder! Vanaf 17.30 uur staan typisch Amsterdamse gerechten als broodje kroket met Amsterdams zuur, diamanthaas, kabeljauwfilet en stoofpotjes op het menu. Ook aan de kinderen is gedacht, voor hen is een speciaal kindermenu samengesteld.

Musical Awards

Ciske de Rat heeft de belangrijke prijs voor ‘beste grote musical’ gewonnen tijdens de Musical Awards 2017. Daarnaast won de musical nog twee prijzen, de 8-jarige Silver Metz mocht de award voor ‘aanstormend talent’ in ontvangst nemen en Jeroen Sleyfer voor ‘beste arrangementen’.

Meer informatie

‘Ciske de Rat is te zien op dinsdag 27 juni, woensdag 28 juni, donderdag 29 juni, vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli om 19.30 uur. Er zijn matineevoorstellingen op zaterdag 1 juli (14.30 uur) en zondag 2 juli ( 14.00 uur). Toegangskaarten voor alle voorstellingen kosten € 50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072 – 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur).
Aanvang Amsterdams diner in Grand Café Klunder is om 17.30 uur. Het Amsterdams menu kost voor volwassenen € 27,50 en voor kinderen € 11,50. Reserveren kan via  info@henrys.nl.