Theaterconcert door Lavalu bij De Zwaan Cultureel

Foto: Aangeleverd

UITGEEST – LAVALU’s Solitary High: ‘De zang onvervalst pop, de piano klassiek”

Zangeres LAVALU gaat met haar plaat ‘Solitary High’ op tournee. Dit aanstormend talent stond onlangs nog 5 weken in Koninklijk Theater Carré met Het Pauperparadijs, waar zij de muziek voor componeerde én uitvoerde.
LAVALU toerde jarenlang met haar band langs honderden popzalen, festivals en theaters. Ook schreef ze alle muziek voor het theaterspektakel Het Pauperparadijs, dat na twee uitverkochte seizoenen in Veenhuizen ook deze zomer 5 weken in Carré speelde: wederom voor volle zalen.
Met de plaat ‘Solitary High’ keert ze terug naar haar klassieke roots. Alleen de piano en Lavalu, geen band meer achter haar. Maar dan wel op haar manier: de zang onvervalst pop, de piano klassiek. Twintig jaar lang bestudeerde ze werken van klassieke componisten als Bach, Schubert en Debussy. Tijdens haar tienerjaren ontdekte ze eigenzinnige popartiesten als Fiona Apple en Björk. Hun muziek inspireerde haar om zelf nummers te gaan schrijven.

‘Solitary High’ tour in het theater
De zangeres tovert de zalen om tot salons waar ze het publiek dicht om haar piano heen verzamelt en hen de nachtelijke verlangens die centraal staan op ‘Solitary High’ toevertrouwt.

Lavalu is te gast op vrijdag 30 november. De voorstelling start om 20.15 uur. De toegangsprijs is € 13,50, vrienden van de Zwaan Cultureel krijgen € 2,50 korting.
Kaartverkoop via boekhandel Schuyt of aan de zaal (mits nog beschikbaar), of via de online
kaartverkoop.
Voor meer informatie en andere voorstellingen zie de website van De Zwaan Cultureel
(www.dezwaancultureel.nl).