Studio OSU door wethouder Spaanderman geopend.

imageUitgeest – Zaterdag 24-1-2015 was een gedenkwaardige dag, het was precies 12 jaar geleden dat de toenmalige lokale omroep voor Uitgeest de ether verliet. Nu is dan de OSU officieel weer terug in Uitgeest.

Onder grote belangstelling van genodigden, sponsoren, OSU vrijwilligers, familie, vrienden en bekenden werd door de voorzitter, Richard Schmitt, een toespraak gehouden over de “weder geboorte” van de OSU. Hierin vertelde hij over de gesprekken die regelmatig plaats vonden met de wethouder en toenmalige burgemeester, Theo van Eijk. Na deze toespraak was het Wil Spaanderman die het woord mocht richten en de OSU welkom heten in zijn “eigen” huis. Spaanderman refereerde aan de gesprekken die regelmatig plaats vonden maar ook aan het enthousiasme van Schmitt en alle vrijwilligers van de OSU.

Hierna vond de officiële opening plaats. Spaanderman mocht 3 witte doeken wegtrekken om het logo van de OSU te onthullen met als kenmerken, het station, Raadhuis, Oude Regthuis en dorpshuis De Zwaan. Dank aan de firma BasisIdee voor het ontwerp en sponsoring.

Na deze onthulling was er de gelegenheid om de studio “De huiskamer” in het Zienhouse te bekijken en Spaanderman deed aldaar ook het woord aan de luisteraars door zijn eigen verzoekplaat te presenteren, Angie van de Roling Stones.

Het was een fantastische dag en we zijn erg dankbaar voor het vertrouwen door Gemeente Uitgeest in de oprichting van de OSU. Ook willen we alle sponsoren hartelijk danken voor hun bijdrage in welke vorm dank. Zij hebben er mede voor gezorgd dat de OSU een feit is en we zullen dit nooit vergeten.

Nogmaals iedereen heel hartelijk dank! De Parel van Kennemerland krijgt weer glans terug.

Sponsoren OSU: Peter de Groot – Assurantiën, Regiobank – Uitgeest, Denslagen en Co – Amsterdam, BSBookings – Beverwijk, Basis Idee – Uitgeest, Uitgeester Notariaat, Rocky Schulz Stucadoors – Amsterdam, Golfshop – Heiloo, Hockey shop – Heiloo, A9-Studio’s – Uitgeest, De Uitgeester, Robert de Lange Timmerwerken en Bloemenkiosk – Uitgeest.