Stichting Dorpshuis de Zwaan zoekt nieuwe bestuursleden

UITGEEST – Sinds 2006 staat er aan de Middelweg in Uitgeest het dorpshuis De Zwaan, waarin allerlei sociale – en culturele activiteiten plaatsvinden.

Diverse stichtingen en verenigingen binnen de Uitgeester gemeenschap maken van maandagmorgen tot en met zondagavond gebruik van de voorzieningen binnen dit prachtig geoutilleerd gebouw en men verwacht dat zich in de toekomst nog meer gebruikers zullen melden.

De zalen van het gebouw aan de Middelweg worden onder andere verhuurd aan verenigingen en stichtingen die op zowel sociaal als educatief terrein actief zijn.

Welke functie’s zijn er beschikbaar:
Voor de Stichting Dorpshuis De Zwaan wordt er gezocht naar nieuwe bestuursleden voor de rol van voorzitter, penningmeester of secretaris

Dorpshuis de Zwaan is een prachtig cultureel -en dorpscentrum waar mensen elkaar ontmoeten en waar het bruist van de activiteiten. Ze zoeken nieuwe bestuursleden die hun bestuurlijke talenten willen inzetten om het sociaal-cultureel werk in De Zwaan mogelijk te maken.

Ze zoeken mensen met een dienstverlenende instelling, organisatievermogen en bestuurlijke ervaring of mensen die dit willen opbouwen. Kennis van en affiniteit met de Zwaan (of een soortgelijke instelling) is een pluspunt.

Waar en wanneer vinden de werkzaamheden plaats:
Bij de organisatie zelf / Thuis, Eenmaal per maand vergaderen en tussentijds enige werkzaamheden verrichten voor de Stichting.
Meer informatie over de vacature vindt u op de site van het Vrijwilligers  informatiepunt Uitgeest.