Stem op de sporter en het sportteam van het Jaar!

Wethouder Anke de Vink met attributen van de sporten waaraan je zoal kunt denken bij het aanmelden van de Uitgeester sporters van het jaar (foto: gemeente Uitgeest)

Uitgeest – Op 8 januari 2018 tijdens de nieuwjaarsreceptie, die om 19.00 uur start, gaan de wethouders Anke de Vink-Hartog en Judie Kloosterman de sporter en het sportteam van Uitgeest van het jaar 2017 bekendmaken. Alle Uitgeesters zijn hierbij uiteraard van harte welkom!
Wij roepen u op om uw voorkeursstem aan te geven. De gemeente en de Omroep Stichting Uitgeest zijn de samenwerking aangegaan inzake de organisatie van dit evenement. U kunt dan ook stemmen op de website van Omroep Stichting Uitgeest via www.osuradio.nl.
Stemmen kan tot 31 december 2017. Het stemresultaat telt voor 50% mee. Vervolgens buigt de sportjury, bestaande uit wethouder Anke de Vink-Hartog, wethouder Judie Kloosterman, OSU-Sportpresentator Rob Offerhaus en beleidsmedewerker Sport Sebastiaan Huys, zich over de prestaties van de genomineerden. De mening van de sportjury telt ook voor 50% mee.
Het wordt een spannende happening op 8 januari waarbij u de sporters kunt toejuichen. De huldiging wordt live uitgezonden via het radiokanaal van OSU.