Start lustrumjaar MHCU verplaatst!

MHCU LustrumUITGEEST – Belangrijk nieuws voor alle leden en betrokkenen: de start van het lustrumjaar is verplaatst van zaterdag 3 september naar zondag 11 september! En dat wordt gecombineerd met de officiële opening van het nieuwe kunstgrasveld.

Het geplande programma voor aanstaande zaterdag kan geen doorgang vinden omdat de werkzaamheden rondom het terras en veld niet op tijd klaar zijn. Bovendien is de beschikbaarheid van het korfbalveld beperkt i.v.m. het overlijden van een erelid van Stormvogels. De condoleance vindt plaats in het clubhuis van de korfbal.

De lustrumcommissie en het bestuur hebben daarom besloten om de feestelijke opening van het lustrumjaar te verplaatsen naar zondag 11 september aanstaande. Bijkomend voordeel is dat het nieuwe veld dan klaar is, zodat alle activiteiten kunnen plaatsvinden op eigen MHCU-terrein en het nieuwe kunstgrasveld, dat wordt geopend door wethouder Judie Kloosterman. Het geplande programma zal hetzelfde zijn op 11 september. Houd komende dagen de website en facebookpagina (https://www.facebook.com/Mixed-Hockey-Club-Uitgeest-153488308079159/ )in de gaten voor eventuele updates.