Sportspektakel in de herfstvakantie

Foto: Gemeente Uitgeest

UITGEEST – Woensdag 23 oktober organiseert de buurtsportcoach van Uitgeest een Sportspektakel in Sporthal de Zien in Uitgeest. Speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar wordt deze sportieve middag in de herfstvakantie georganiseerd. Tussen 12.30 en 16.30 uur kunnen zij meedoen aan diverse sportclinics, terwijl zij zich tussendoor vermaken op diverse luchtkussens en met andere sportieve activiteiten. De toegang tot het evenement bedraagt € 4,- per kind.

Herfstvakantie
Het Sportspektakel wordt meerdere keren per jaar georganiseerd door de buurtsportcoach van Uitgeest. Ook in de herfstvakantie is het leuk én gezond om lekker in beweging te komen. Woensdag 23 oktober gaan om 12.30 uur de deuren van de sporthal open. Kinderen kunnen deze dag diverse sportclinics volgen van dans, atletiek, judo, flagfootball en fungames (verschillende bal-/tikspelen).

Informatie BSO en groepen
De kosten bedragen € 4,- per kind, hiervoor kun je ook meedoen aan twee sportclinics naar keuze. Wilt u meer informatie over de speciale tarieven die gelden voor BSO’s en groepen? Stuur dan een mail naar [email protected].