Sportieve start zomervakantie voor Uitgeester kinderen

Uitgeester buurtsportcoach Chantal Thomas is in alle sporten thuis. Foto: Gemeente Uitgeest

UITGEEST – Chantal Thomas, de buurtsportcoach van Uitgeest, organiseert in de eerste week van de zomervakantie, twee sportieve middagen voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar oud. Op de velden van de Mixed Hockey Club Uitgeest zijn workshops skaten, voetballen, kickboksen, dansen, bootcampen en hockeyen.

De sportieve workshops zijn op maandag 15 juli en donderdag 18 juli a.s., van 12.30 tot 17.00 uur. Op maandag staat Kickboks (Liefting Fit), Voetbal (Voetbalschool Kick) en Skaten (This is Soul) op het programma. Op donderdag gaan de kinderen dansen (JustDance), bootcampen (Liefting Fit) en hockeyen (MHCU). Voor maar € 5,- kunnen kinderen in de leeftijdscategorieën 7 tot 8 jaar, 9 tot 10 jaar en 11 tot 12 jaar zich hier vermaken.

Aanmelden
Aanmelden kan via de website: www.hollandsportbv.nl/zomervakantie-activiteiten-uitgeest. Kinderen kunnen zich voor één of twee middag aanmelden. Wees snel, want vol = vol. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met buursportcoach Chantal Thomas via telefoonnummer 06-43041145 of via mail [email protected].