Sinterklaas komt bij speeltuinvereniging Kindervreugd.

Speeltuin KindervreugdUitgeest – Ook dit jaar brengt de Sint weer een bezoek aan speeltuinvereniging Kindervreugd in Uitgeest. Samen met zijn pieten komt hij op zaterdag 21 november langs in het clubgebouw van de vereniging aan de Middelweg 108-110. Het feest begint om 9.45 uur en duurt tot ongeveer 12.30 uur. De zaal is open vanaf 9.30 uur.
Vooraf inschrijven

Kinderen die het leuk vinden om bij het “Kindervreugd” Sinterklaasfeest aanwezig te zijn moeten vooraf worden opgegeven. Dit kan via www.inschrijven.speeltuinuitgeest.nl. Aanmelden is mogelijk van woensdag 11 tot woensdag 18 november 17.00 uur.
Na de televisie intocht naar de disco

Om alvast een beetje in de stemming te komen organiseert de vereniging de week ervoor, op zaterdag 14 november, ook nog een speciale Sinterklaasdisco. Anderhalf uur swingen en springen om te vieren dat de Goedheiligman die morgen weer in ons land is aangekomen. Deze disco begint om 15.00 uur en is, net als het grote Sinterklaasfeest, door leden gratis te bezoeken. Aan niet leden wordt voor beide activiteiten een kleine bijdrage gevraagd.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de speeltuin, www.speeltuinuitgeest.nl.