Simone Kamphuijs aan de slag als nieuwe dierenarts bij Dierenkliniek Zuiderkaag

CASTRICUM – SCHAGEN –  Sinds deze maand, mei 2017, komt Simone Kamphuijs uit Castricum Paula en haar team bij Dierenkliniek Zuiderkaag versterken.

Simone is van jongs af aan al geïnteresseerd geweest in dieren en het welzijn daarvan, zij had dan ook tal van dieren thuis. Naast een hond kwamen er hamsters, vogels en kippen bij en is Simone op 7-jarige leeftijd ook nog eens begonnen met paardrijden. Op haar eigen pony vind zij het dan ook heerlijk om buitenritten te maken.

Naast de passie voor de dieren heeft Simone Kamphuijs nog een andere hobby, namelijk rugby. Die zij intussen al 10 jaar eveneens met veel passie en plezier uit oefent. Kijk dus niet gek op als je Simone eens met een blauwe plek ziet in de praktijk.

Simone wist eigenlijk altijd al wel dat ze graag dierenarts wilde worden, na de middelbare school werd zij helaas uitgeloot voor de studie

Diergeneeskunde en is toen begonnen met de studie Psychobiologie, een interessante studie die mij erg beviel en ik heb in juni 2011 mijn bachelordiploma behaald.

Daarna lootte zij zich nog één keer mee voor Diergeneeskunde en kreeg ze we de kans.Zes jaar later mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen en het mooie beroep van dierenarts gaan uitoefenen en heeft dan ook veel zin om aan de slag te gaan binnen het team van Dierenkliniek Zuiderkaag.