Sfeervol Kerstconcert Carol Singers

Carol Singers Goto: Aangeleverd

CASTRICUM – Zaterdagavond 15 december verzorgen de Carol Singers o.l.v. Joost Doodeman wederom een sfeervol kerstconcert in de Hervormde kerk van Castricum.
Voor dirigent en koor is deze fijne, intieme kerk geen onbekende locatie en zij verheugen zich dan ook bijzonder op dit concert.
Dit jaar zal, de van oorsprong Heemskerkse, harpiste Kerstin Scholten het koor begeleiden op haar harp. Van de bekende Engelse componist John Rutter staat de volledige uitvoering van “Dancing Day” op het programma.
Deze compositie voor meerstemmig vrouwenkoor met harpbegeleiding vormt een mooi contrast met het stoere “Owt of your slepe, aryse” en de uitbundige “Somerset Carol” die de heren ten gehore zullen brengen.
Het voltallige koor zal, al dan niet met harpbegeleiding, ook van zich laten horen met een keur aan bekende en minder bekende carols en ook zal de samenzang met het publiek zeker niet ontbreken.

De aanvang van het concert in de Hervormde kerk, Kerkpad 1 te Castricum is 20.00 uur en vanaf 19.30 is de kerk open.
Toegangskaarten (inclusief consumptie in de pauze) zijn voor € 10,00 verkrijgbaar bij TWICE Women’s Wear aan de Torenstraat 36 te Castricum of te reserveren op 0251 237652 en zolang de voorraad strekt, vanaf 19.30 aan de kerk.