Senioren welkom bij DENK & DOE CLUB op maandagmiddag

UITGEEST – De Stichting Uitgeester Senioren organiseert een DENK & DOE CLUB voor senioren op dd maandagmiddag.

WAT IS DE DENK & DOE CLUB?
Dit is een club voor senioren die in een vertrouwde omgeving met elkaar een gezellige middag willen hebben, nieuwe contacten willen maken, over dingen willen nadenken en zich willen uiten met leeftijdgenoten. En vergeet u af en toe wel eens wat, dat is geen enkel probleem, u kunt gewoon bij ons aan alles mee doen.

WAT ZIJN DE ACTIVITEITEN?
Het programma bestaat uit drie onderdelen. We beginnen met koffie en thee en even bijkletsen. Vervolgens gaan we samen de krant lezen en praten over verschillende onderwerpen. Daarna zijn er wisselende activiteiten: creatieve- en bewegingsactiviteiten, spelletjes, lezingen over diverse onderwerpen, geheugentraining enzovoort. We spelen in op wat een ieder kan en wil. Er is ook voldoende tijd voor individuele activiteiten, zoals leren omgaan met tablet/telefoon of dammen/schaken. Soms maken we samen een uitstapje.

ALGEMENE INFORMATIE
De Denk & Doe Club vindt elke maandagmiddag van 13.30 tot 16.15 in Dorpshuis de Zwaan plaats. Er zijn 3 vaste deskundige begeleidsters aanwezig. Het is een initiatief van de gemeente Uitgeest, MaatjeZ en de Stichting Uitgeester Senioren. Bijdrage € 3,– per keer.

Bent u niet in staat om op eigen gelegenheid naar Dorpshuis de Zwaan te komen? U kunt gratis gehaald en gebracht worden. Aanmelden bij Margreet Bult tel. 311146 of bij Ria van Munster tel. 222471. Heeft u behoefte aan meer uitleg, dan komt Margreet graag een keer bij u langs.