Sambasalad is opzoek naar muzikaal talent

REGIO – De wereld is zo groot, dat je soms niet weet waar je het zoeken moet en niet verder kijkt dan je neus lang is. Voor mijn solo voorstelling voor kinderen ‘Maya Zingt de Wereld Rond’, ben ik op zoek naar een goede muzikant.

– Ben je een ervaren muzikant?
– Heb je ervaring met muzikaal begeleiden van een theatervoorstelling?
– Beheers je verschillende muziekstijlen en met name wereldmuziek?
– Speel je meerdere instrumenten?
– Ben je niet bang voor kinderen?
– Ben je een enthousiast en jong van geest?
– Heb je humor?
– Heb je veel creatieve en muzikale ideeën?
– Lijkt het je leuk om met mij samen te werken?
– Heb je deze lente en zomer tijd en zin om aan een voorstelling te werken?

Dan zoek ik jou!!!!! Stuur een mailtje naar maya@sambasalad.nl met een motivatie, je website, filmpjes of muziekbestanden. Wie weet nodig ik je uit voor een auditie. Vanaf september is deze voorstelling te zien in het theater!