S.U.S Uitgeest: Er zijn nog enkele plaatsen uitstapje Scheveningen

Foto: Aangeleverd

UITGEEST – Woensdag 25 april om 9.00 uur vertrekt de bus richting Den Haag/Scheveningen. Onderweg wordt er gestopt voor een kop koffie en gebak. In Sassenheim komt een gids in de bus voor een mooie toer langs de bollenvelden.

Na een tocht van ongeveer 5 kwartier zullen wij verder richting Scheveningen rijden voor een lunch. Na de lunch staat de boulevardtrein klaar om een rondrit te gaan maken door Scheveningen. Na de rit met het treintje heeft u nog even de tijd om op eigen gelegenheid wat te winkelen, ergens wat te drinken of wat rond te lopen.

Woensdag 25 april, vertrek om 09.00 uur. Retour naar Uitgeest om 17.00 uur. Bijdrage € 39,– Dit is inclusief vervoer per touringcar, 2x koffie en gebak, broodmaaltijd (met kroket) en rondrit met boulevardtrein. U dient voor deelname aan deze dag redelijk goed ter been te zijn: rollators worden niet meegenomen.

Informatie en opgeven: Op het kantoor van de Stichting Uitgeester Senioren, op de eerste etage van Dorpshuis de Zwaan, Middelweg 5, 1911 EA Uitgeest, telefonisch: 0251 – 31 90 20 of via de mail: s.u.s@inter.nl.net. Website: www.uitgeestersenioren.nl.