Rock’n Roll Streetfestival Akersloot zeer geslaagd (Video)

Foto: OSU

AKERSLOOT – In het weekend van 30 augustus tot en met 1 september stond Akersloot weer in het teken van de Rock’n Roll. Het op vrijdag 30 augustus was de grote jaarmarkt met ruim 100 kraampjes met voor elk wat wils van kettinkjes tot Rock’n Roll kleding. In de grote tent op het plein, bij Cafe De Vriendschap, werden deze drie dagen diverse Rock’n Roll dans demonstratie’s gegeven en stonden er vele bekende Rock’n Rollbands op het podium met muziek uit de jaren ’50.
Op de 2e dag van het festival van het de beurt aan de Mini Bikes en Solexrijders om deel te nemen aan de race. De Solexrace werd verreden in 3 klasse, in de 1e eerste klasse waren er vele rijders ludiek verkleed van bierflesje tot pastoor.
Op de 3e en laatste dag was de grote Oldtimersshow met vele oude Amerikaanse auto’s van Ford tot Pontiac maar ook oude bromfietsen zoals de Zündapp, Kreidlers, Yamaha’s en de Puch ontbraken niet. Het was ook dit jaar een zeer geslaagd festival met een zeer groot aantal bezoekers en de organisatie kijkt terug op weer een geslaagd festival.

Heb je het festival gemist?
Op onze facebookpagina vindt je al onze foto’s: https://www.facebook.com/pg/OSURadio/photos/?tab=album&album_id=3486592318033020

Wij maakte er deze 3 dagen de volgende reportages van.