Rijden onder invloed en een diefstal van een fiets.

Wijkagent Frans Pals Foto: OSU

UITGEEST – De afgelopen dagen is het gelukkig relatief rustig in Uitgeest wat het boevengilde betreft. Wel was er een persoon die reed onder invloed en werd er een fiets gestolen bij Sporthal de Zien.

Rijden onder invloed van drugs in een personenauto Broekpolderweg te Uitgeest
Op donderdag 10 oktober omstreeks 03.37 uur, werd een 23 jarige man uit Limmen betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Politieagenten zagen de man rijden in zijn personenauto over de Broekpolderweg. Bij staande houding van de bestuurder werd een sterke weed lucht geroken. Bij een speekseltest bleek de man een te hoog THC gehalte te hebben. De man is aangehouden en werd onderworpen aan een bloedproef.

Diefstal fiets bij sporthal de Zien aan de Zienlaan te Uitgeest.
Op donderdag 10 oktober 2019 werd er een fiets gestolen door een oudere man. De fiets stond onaf gesloten in het fietsenrek voor de sporthal. De kinderen hadden gymles tussen 08.30 uur en 09.30 uur. Op beelden is te zien dat er een man de fiets uit het rek pakt en daarmee wegloopt. Op dezelfde wijze en door dezelfde man is in het verleden al eens eerder een fietsendiefstal gepleegd bij de sporthal. De beelden van de diefstal zijn online gezet. Indien u informatie heeft, dan kan u deze kwijt bij een van de wijkagenten Frans Pals of Dennie Bronneberg. 0900-8844.